Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Leerdam
Website laten maken Leerdam
Website laten maken Leerdam

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Leerdam voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Leerdam

Heb je binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Leerdam en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het maken van een uniek design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een zakelijke design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Leerdam ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe site in Leerdam zijn er in het algemeen meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een site met een apart design wat professioneel is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Leerdam begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een website begint met het aanmaken van een strakke domeinnaam. Voordat wij dit uitvoeren vinden we het gezellig om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende web site belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Leerdam voor zzp’ers uit omgeving Leerdam

Ingeval je als plaatselijke zelfstandige in de omgeving Leerdam een professionele internet site wilt laten bouwen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Leerdam te laten ontwikkelen door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit beslist mogelijk. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Pagina’s toevoegen of deleten
● Plaatjes uploaden of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door regelmatig wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van leuke blogartikelen en meerdere relevante tekst. Door altijd bezig te zijn met jouw blog wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je 100% zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voorheen. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte keyword.

Door gebruik te maken van de perfecte keyword zorg je er namelijk voor dat jouw web site als één van de eersten verschijnt in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Leerdam zzp’er een Professionele, gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Leerdam

De website van jouw onderneming is veelal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over goederen of service is namelijk ver verleden tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via het web op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Leerdam, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als relatie.

Het intakegesprek is altijd gratis. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste opmaak maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel responsive design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Leerdam programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en advies meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn namelijk pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Leerdam en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gewoon even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Heel vaak kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan acuut voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Leerdam ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.