Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Heusden
Website laten maken Heusden
Website laten maken Heusden

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Heusden voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Heusden

Heb je binnen no-time een site nodig in Heusden en wil je deze laten maken door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het creëren van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een professionele design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Heusden ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe site in Heusden zijn er gewoonlijk verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een web site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een web site met een apart ontwerp wat professioneel is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Heusden begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een pagina start met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Alvorens we dit doen vinden we het fijn om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende internet site relevant is.

Is jouw nieuwe web site in het bijzonder gericht op het geven van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Heusden voor mkb’ers uit de regio Heusden

Zodra je als plaatselijke ondernemer in de omgeving Heusden een nieuwe website wilt laten maken, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw internet site in Heusden te laten bouwen door Flexamedia, is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande aanpassingen:

● Wijzigingen aanbrengen
● Pagina toevoegen of verwijderen
● Foto’s aanpassen of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door frequent aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van leuke nieuws en meerdere nodige content. Door continu bezig te zijn met jouw pagina wordt de kans groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming dan vroeger. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw internet site als 1 van de eersten verschijnt in de zoekresultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Heusden mkb’er een leuke, gebruiksvriendelijke website laten bouwen voor jouw onderneming? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Heusden

De website van jouw onderneming is veelal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of diensten is namelijk ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia 100% zeker iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Heusden, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als klant.

Het intakegesprek is alle tijde kosteloos. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel responsive design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Heusden ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en advies meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Heusden en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudig even contact met ons op indien dit het geval is. Heel vaak kan één van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan met alle plezier voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Heusden ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.