Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Gouda
Website laten maken Gouda
Website laten maken Gouda

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Gouda voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Gouda

Heb je binnen no-time een internet site nodig in Gouda en wil je deze laten bouwen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het creëren van een uniek ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een professionele design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Gouda ?

Bij het laten designen van een nieuwe internet site in Gouda zijn er gewoonlijk verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een website die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een web site met een uniek opmaak wat acceptabel is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Gouda begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een pagina begint met het aanmaken van een strakke domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het aangenaam om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende website relevant is.

Is jouw nieuwe website vooral gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Gouda voor zzp’ers uit de regio Gouda

Ingeval je als plaatselijke zelfstandige in de omgeving Gouda een nieuwe internet site wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw informatieve website in Gouda te laten ontwikkelen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Nieuwe pagina toevoegen of aanpassen
● Foto’s toevoegen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door regelmatig wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het posten van interessante blogs en diverse interessante content. Door continu bezig te zijn met jouw internet site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voordien. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de correcte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de de juiste keyword zorg je er namelijk voor dat jouw internet site als 1 van de eerste verschijnt in de zoekresultaten die Google toont.

Wil je als Gouda mkb’er een Professionele, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw onderneming? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Gouda

De website van jouw onderneming is vaak hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of service is namelijk afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia uiteraard iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Gouda, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: De intake

Alvorens we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als klant.

Het intakegesprek is ten alle tijden gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Gouda maken door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Gouda en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudig even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Veelal kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Gouda ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.