Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Enkhuizen
Website laten maken Enkhuizen
Website laten maken Enkhuizen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Enkhuizen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Enkhuizen

Heb jij binnen Een korte tijd een site nodig in Enkhuizen en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het creëren van een exclusief design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Enkhuizen ?

Bij het laten designen van een nieuwe site in Enkhuizen zijn er gewoonlijk verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een web site met een apart ontwerp wat professioneel is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Enkhuizen begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een website begint met het aanmaken van een nieuwe domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het gezellig om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige web site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Enkhuizen voor uit de regio Enkhuizen

Zodra je als plaatselijke zelfstandige in de omgeving Enkhuizen een nieuwe internet site wilt laten programmeren, wil je dus wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Enkhuizen te laten doen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit absoluut prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen toepassem
● Pagina toevoegen of aanpassen
● Plaatjes uploaden of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door vaak aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk zoals aan het plaatsen van goede nieuws en andere nodige tekst. Door actief bezig te zijn met jouw web site wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je firma dan voorheen. Absoluut als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de juiste zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw blog als 1 van de eerste word weergegeven in de resultaten die Google toont.

Wil je als Enkhuizen mkb’er een Professionele, mobielvriendelijke website laten bouwen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Enkhuizen

De website van jouw organisatie is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat mensen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of service is namelijk afgelopen tijd.
continu gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Enkhuizen, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voordat we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service leveren aan jou als relatie.

Het intakegesprek is alle tijde kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste ontwerp maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Enkhuizen maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere design? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Enkhuizen en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Erg vaak kan één van onze medewerkers je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan met alle plezier voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Enkhuizen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.