Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Dordrecht
Website laten maken Dordrecht
Website laten maken Dordrecht

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Dordrecht voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Dordrecht

Heb je binnen Een korte tijd een website nodig in Dordrecht en wil je deze laten bouwen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een exclusief vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Dordrecht ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe site in Dordrecht zijn er in het algemeen verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een web site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een site met een apart opmaak wat passend is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Dordrecht begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een website begint met het vastleggen van een mooie domeinnaam. Alvorens wij dit fiksen vinden we het gezellig om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige internet site bepalend is.

Is jouw nieuwe website merendeels gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Dordrecht voor mkb’ers uit omgeving Dordrecht

Indien je als plaatselijke zelfstandige in de regio Dordrecht een professionele internet site wilt laten programmeren, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw informatieve website in Dordrecht te laten maken door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande wijzigingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina’s samenvoegen of verwijderen
● Foto’s aanpassen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door vaak aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijv. aan het posten van spannende blogartikelen en meerdere nodige content. Door altijd bezig te zijn met jouw pagina wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Daardoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voordien. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de correcte zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de de juiste keyword zorg je er immers voor dat jouw blog als 1 van de eersten word weergegeven in de resultaten die Google toont.

Wil je als Dordrecht mkb’er een interessante, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw firma? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Dordrecht

De website van jouw bedrijf is vaak hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over goederen of service is zeker ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia vanzelfsprekend iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Dordrecht, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het intakegesprek is alle tijde kosteloos. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste design vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Dordrecht ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Dordrecht en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudig even contact met Flexamedia op als dit het geval is. Erg vaak kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze service. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Dordrecht ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.