Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Deventer
Website laten maken Deventer
Website laten maken Deventer

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Deventer voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Deventer

Heb je binnen no-time een site nodig in Deventer en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het maken van een exclusief design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een zakelijke ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Deventer ?

Bij het laten maken van een nieuwe website in Deventer zijn er gewoonlijk verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een web site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een web site met een apart ontwerp wat netjes is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Deventer begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een webpagina start met het registreren van een mooie domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het aangenaam om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende web site belangrijk is.

Is jouw nieuwe website hoofdzakelijk gericht op het geven van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Deventer voor eenmanszaken uit de regio Deventer

Ingeval je als lokale ondernemer in de regio Deventer een professionele website wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw informatieve website in Deventer te laten bouwen door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Pagina toevoegen of deleten
● Afbeeldingen aanpassen of verwijderen
● Artikelen plaatsen

Door gebruikelijk wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het publiceren van spannende blogs en andere interessante content. Door actief bezig te zijn met jouw web pagina wordt de kans groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Daardoor zul je 100% zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voorheen. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de juiste zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de goede keyword zorg je er namelijk voor dat jouw internet site als één van de eerste verschijnt in de resultaten die Google toont.

Wil je als Deventer mkb’er een interessante, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Deventer

De website van jouw bedrijf is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over goederen of diensten is namelijk afgelopen tijd.
continu gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia vanzelfsprekend iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de beste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Deventer, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voor we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service geven aan jou als klant.

Het intakegesprek is ten alle tijden gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste opmaak vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Deventer maken door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Deventer en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem gewoon even contact met Flexamedia op ingeval dit het geval is. Meestal kan één van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze diensten. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Deventer ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.