Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Bergen op Zoom
Website laten maken Bergen op Zoom
Website laten maken Bergen op Zoom

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Bergen op Zoom voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Bergen op Zoom

Heb je binnen no-time een internet site nodig in Bergen op Zoom en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een exclusief vormgeving. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een zakelijke design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Bergen op Zoom ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe site in Bergen op Zoom zijn er in het algemeen verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt namelijk niet alleen een webpagina die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een internet site met een apart opmaak wat acceptabel is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Bergen op Zoom begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een website begint met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Voordat wij dit fiksen vinden we het aangenaam om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige internet site belangrijk is.

Is jouw nieuwe website voornamelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Bergen op Zoom voor mkb’ers uit de regio Bergen op Zoom

Ingeval je als lokale zelfstandige in de omgeving Bergen op Zoom een professionele website wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Bergen op Zoom te laten maken door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande wijzigingen:

● Wijzigingen toepassem
● Pagina’s toevoegen of verwijderen
● Beeld toevoegen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door gebruikelijk aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk zoals aan het publiceren van leuke nieuws en verschillende nodige content. Door altijd bezig te zijn met jouw web site wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voordien. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de correcte keyword.

Door gebruik te maken van de goede keyword zorg je er namelijk voor dat jouw blog als één van de eerste word weergegeven in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Bergen op Zoom zzp’er een mooie, gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Bergen op Zoom

De website van jouw organisatie is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over goederen of diensten is namelijk ver verleden tijd.
continu gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia 100% zeker iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Bergen op Zoom, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Kennismaking

Alvorens we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste design maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Bergen op Zoom ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en tips delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn toch pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Bergen op Zoom en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem gemakkelijk even contact met Flexamedia op ingeval dit het geval is. Erg vaak kan één van onze collega`s je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze diensten. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan met alle plezier voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Bergen op Zoom ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.