Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Alblasserdam
Website laten maken Alblasserdam
Website laten maken Alblasserdam

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Alblasserdam voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Alblasserdam

Heb je binnen no-time een website nodig in Alblasserdam en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het creëren van een uniek ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Alblasserdam ?

Bij het laten designen van een nieuwe internet site in Alblasserdam zijn er gewoonlijk verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een webpagina die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een web site met een uniek opmaak wat op maat is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Alblasserdam begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een site begint met het aanmaken van een nieuwe domeinnaam. Alvorens wij dit doen vinden we het fijn om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige web site belangrijk is.

Is jouw nieuwe website in het bijzonder gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Alblasserdam voor zzp’ers uit de regio Alblasserdam

Zodra je als plaatselijke ondernemer in de regio Alblasserdam een nieuwe internet site wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw website in Alblasserdam te laten doen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit beslist prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen aanbrengen
● Pagina toevoegen of aanpassen
● Afbeeldingen uploaden of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door gebruikelijk wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van handige blogs en diverse nodige content. Door continu bezig te zijn met jouw web pagina wordt de kans groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Daardoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan vroeger. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende keyword.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw blog als 1 van de eersten word getoond in de zoekresultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Alblasserdam mkb’er een mooie, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw onderneming? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Alblasserdam

De website van jouw bedrijf is meestal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over spullen of service is zeker afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia 100% zeker iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de beste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Alblasserdam, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service leveren aan jou als klant.

Het intakegesprek is altijd kosteloos. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Alblasserdam ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en advies meegeven. Heb je toch liever een andere design? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Alblasserdam en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Vaak kan één van onze medewerkers je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze diensten. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Alblasserdam ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.