Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Zoetermeer
Website laten maken Zoetermeer
Website laten maken Zoetermeer

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Zoetermeer voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Zoetermeer

Heb je binnen Een korte tijd een internet site nodig in Zoetermeer en wil je deze laten bouwen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het maken van een exclusief opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een professionele uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Zoetermeer ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe website in Zoetermeer zijn er in het algemeen meerdere zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een web site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een site met een apart opmaak wat geschikt is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Zoetermeer begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een internet site begint met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Alvorens wij dit uitvoeren vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende website bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Zoetermeer voor eenmanszaken uit de regio Zoetermeer

Wanneer je als plaatselijke zelfstandige in de omgeving Zoetermeer een informatieve website wilt laten programmeren, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw website in Zoetermeer te laten maken door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Pagina’s toevoegen of verwijderen
● Beeld toevoegen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door vaak wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van originele nieuws en andere relevante content. Door altijd bezig te zijn met jouw site wordt de kans groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan voordien. Absoluut als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de juiste Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de juiste keyword zorg je er namelijk voor dat jouw web site als 1 van de eerste word weergegeven in de resultaten die Google toont.

Wil je als Zoetermeer mkb’er een Professionele, responsive website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Zoetermeer

De website van jouw onderneming is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over producten of service is zeker ver verleden tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia 100% zeker iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Zoetermeer, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service leveren aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde kosteloos. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste opmaak vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Zoetermeer programmeren door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn namelijk pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Zoetermeer en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Veelal kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Zoetermeer ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.