Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Zevenaar
Website laten maken Zevenaar
Website laten maken Zevenaar

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Zevenaar voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Zevenaar

Heb jij binnen Een korte tijd een website nodig in Zevenaar en wil je deze laten maken door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het maken van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Zevenaar ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe site in Zevenaar zijn er meestal meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een internet site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een website met een apart ontwerp wat professioneel is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Zevenaar begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een pagina start met het registreren van een mooie domeinnaam. Voordat wij dit uitvoeren vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige website relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Zevenaar voor zzp’ers uit de regio Zevenaar

Zodra je als lokale zelfstandige in de omgeving Zevenaar een informatieve internet site wilt laten maken, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw informatieve website in Zevenaar te laten bouwen door Flexamedia, is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit beslist prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Pagina’s samenvoegen of verwijderen
● Afbeeldingen uploaden of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door dagelijks wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk zoals aan het plaatsen van leuke blogartikelen en verschillende interessante content. Door actief bezig te zijn met jouw blog wordt de potentie groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voorheen. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de correcte zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de juiste keyword zorg je er immers voor dat jouw blog als 1 van de eerste word weergegeven in de resultaten die Bing toont.

Wil je als Zevenaar zzp’er een interessante, mobielvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Zevenaar

De website van jouw firma is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of diensten is zeker afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Zevenaar, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste design vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Zevenaar programmeren door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en informatie delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn namelijk pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Zevenaar en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudig even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Meestal kan één van onze collega`s je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Zevenaar ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.