Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Winkel
Website laten maken Winkel
Website laten maken Winkel

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Winkel voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Winkel

Heb jij binnen no-time een site nodig in Winkel en wil je deze laten maken door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het maken van een uniek opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een professionele design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Winkel ?

Bij het laten maken van een nieuwe internet site in Winkel zijn er gewoonlijk meerdere zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een webpagina die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een web site met een uniek design wat passend is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Winkel begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een web site start met het vastleggen van een pakkende domeinnaam. Voordat wij dit uitvoeren vinden we het aangenaam om even kort kennis te maken. Zo leer je niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende web site relevant is.

Is jouw nieuwe web site merendeels gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Winkel voor eenmanszaken uit omgeving Winkel

Zodra je als lokale zelfstandige in de regio Winkel een informatieve website wilt laten programmeren, wil je vanzelfsprekend wel kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw informatieve website in Winkel te laten bouwen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande wijzigingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Nieuwe pagina toevoegen of verwijderen
● Foto’s uploaden of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door herhaaldelijk wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van spannende blogs en diverse relevante tekst. Door altijd bezig te zijn met jouw site wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Daardoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan voorheen. Absoluut als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de correcte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw web site als één van de eerste word getoond in de resultaten die Google toont.

Wil je als Winkel mkb’er een Professionele, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Winkel

De website van jouw onderneming is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over spullen of service is zeker ver verleden tijd.
continu gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Winkel, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Alvorens we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service leveren aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Winkel maken door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Winkel en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudigweg even contact met ons op ingeval dit het geval is. Meestal kan één van onze medewerkers je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met alle plezier voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Winkel ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.