Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Westwoud
Website laten maken Westwoud
Website laten maken Westwoud

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Westwoud voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Westwoud

Heb je binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Westwoud en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het maken van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een professionele design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Westwoud ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Westwoud zijn er gewoonlijk verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een site met een uniek opmaak wat geschikt is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Westwoud begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een web site start met het vastleggen van een mooie domeinnaam. Alvorens wij dit doen vinden we het prettig om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende internet site belangrijk is.

Is jouw nieuwe internet site merendeels gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in Westwoud voor mkb’ers uit omgeving Westwoud

Zodra je als plaatselijke zelfstandige in de regio Westwoud een mooie website wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw informatieve website in Westwoud te laten programmeren door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit beslist mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina’s toevoegen of aanpassen
● Foto’s aanpassen of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door dagelijks wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het posten van originele blogs en verschillende relevante content. Door actief bezig te zijn met jouw website wordt de mogelijkheid groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Daardoor zul je 100% zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je firma dan voordien. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de correcte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw Webshop als één van de eerste verschijnt in de resultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Westwoud zzp’er een interessante, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Westwoud

De website van jouw bedrijf is meestal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over producten of service is namelijk afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Westwoud, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service bieden aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste ontwerp maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Westwoud ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en advies delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Westwoud en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudigweg even contact met ons op ingeval dit het geval is. Meestal kan één van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Westwoud ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.