Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Weert
Website laten maken Weert
Website laten maken Weert

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Weert voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Weert

Heb jij binnen no-time een site nodig in Weert en wil je deze laten bouwen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een uniek opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Weert ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Weert zijn er gewoonlijk meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een webpagina die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een internet site met een uniek opmaak wat passend is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Weert begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een internet site begint met het registreren van een nieuwe domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het prettig om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige web site belangrijk is.

Is jouw nieuwe internet site voornamelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Weert voor zzp’ers uit de regio Weert

Ingeval je als lokale ondernemer in de omgeving Weert een mooie internet site wilt laten programmeren, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw informatieve website in Weert te laten ontwikkelen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Pagina toevoegen of verwijderen
● Beeld aanpassen of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door herhaaldelijk wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk onder andere aan het publiceren van interessante blogartikelen en meerdere interessante content. Door altijd bezig te zijn met jouw site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Daardoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voorheen. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de de juiste keyword zorg je er namelijk voor dat jouw internet site als één van de eerste word getoond in de resultaten die Bing toont.

Wil je als Weert zzp’er een mooie, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw firma? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Weert

De website van jouw bedrijf is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of service is namelijk afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Weert, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Kennismaking

Alvorens we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Weert ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en informatie meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Weert en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudig even contact met ons op als dit het geval is. Vaak kan één van onze medewerkers je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Weert ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.