Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Wassenaar
Website laten maken Wassenaar
Website laten maken Wassenaar

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Wassenaar voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Wassenaar

Heb je binnen no-time een site nodig in Wassenaar en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het maken van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Wassenaar ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe site in Wassenaar zijn er meestal meerdere factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een internet site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een site met een apart opmaak wat netjes is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Wassenaar begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een webpagina begint met het registreren van een mooie domeinnaam. Alvorens we dit uitvoeren vinden we het aangenaam om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige web site bepalend is.

Is jouw nieuwe website merendeels gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Wassenaar voor mkb’ers uit de regio Wassenaar

Indien je als plaatselijke zelfstandige in de regio Wassenaar een informatieve website wilt laten bouwen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Wassenaar te laten programmeren door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina’s samenvoegen of deleten
● Beeld uploaden of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door heel vaak aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het publiceren van spannende blogs en diverse nodige content. Door actief bezig te zijn met jouw internet site wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Hierdoor zul je 100% zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voordien. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de juiste zoekwoord.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw web site als 1 van de eerste word getoond in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Wassenaar zzp’er een Professionele, mobielvriendelijke website laten bouwen voor jouw organisatie? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Wassenaar

De website van jouw bedrijf is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over spullen of service is zeker afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia bepaald iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Wassenaar, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Alvorens we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste design vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Wassenaar programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Wassenaar en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gemakkelijk even contact met Flexamedia op indien dit het geval is. Meestal kan één van onze medewerkers je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Wassenaar ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.