Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Tilburg
Website laten maken Tilburg
Website laten maken Tilburg

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Tilburg voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Tilburg

Heb jij binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Tilburg en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het maken van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Tilburg ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe internet site in Tilburg zijn er in het algemeen verschillende factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een internet site met een apart ontwerp wat geschikt is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Tilburg begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een internet site begint met het aanmaken van een pakkende domeinnaam. Alvorens wij dit uitvoeren vinden we het prettig om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige internet site belangrijk is.

Is jouw nieuwe internet site hoofdzakelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Tilburg voor eenmanszaken uit omgeving Tilburg

Ingeval je als lokale ondernemer in de regio Tilburg een nieuwe internet site wilt laten maken, wil je vanzelfsprekend wel kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw website in Tilburg te laten programmeren door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen aanbrengen
● Nieuwe pagina toevoegen of deleten
● Afbeeldingen toevoegen of verwijderen
● Artikelen plaatsen

Door periodiek wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van handige blogs en andere interessante tekst. Door continu bezig te zijn met jouw web site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw site als één van de eerste word weergegeven in de resultaten die Google toont.

Wil je als Tilburg mkb’er een interessante, mobielvriendelijke website laten bouwen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Tilburg

De website van jouw bedrijf is veelal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over spullen of diensten is zeker ver verleden tijd.
continu gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia vanzelfsprekend iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de beste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Tilburg, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service bieden aan jou als relatie.

Het intakegesprek is altijd kosteloos. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste design ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig responsive ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Tilburg ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en tips delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn namelijk pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Tilburg en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gemakkelijk even contact met ons op op het moment dit het geval is. Vaak kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Tilburg ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.