Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Susteren
Website laten maken Susteren
Website laten maken Susteren

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Susteren voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Susteren

Heb jij binnen Een korte tijd een internet site nodig in Susteren en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Susteren ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Susteren zijn er doorgaans meerdere zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een webpagina die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een site met een uniek design wat op maat is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Susteren begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een site start met het registreren van een strakke domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het aangenaam om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende website relevant is.

Is jouw nieuwe web site voornamelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Susteren voor uit de regio Susteren

Indien je als lokale ondernemer in de regio Susteren een nieuwe internet site wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw informatieve website in Susteren te laten ontwikkelen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande wijzigingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina’s toevoegen of aanpassen
● Beeld uploaden of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door dagelijks wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van spannende nieuws en meerdere relevante content. Door actief bezig te zijn met jouw web site wordt de kans groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Daardoor zul je 100% zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je firma dan voordien. Absoluut als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de perfecte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte keyword zorg je er namelijk voor dat jouw web site als één van de eersten verschijnt in de zoekresultaten die Google toont.

Wil je als Susteren mkb’er een interessante, gebruiksvriendelijke website laten bouwen voor jouw onderneming? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Susteren

De website van jouw firma is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat iedereen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of diensten is namelijk afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Susteren, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service bieden aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Susteren maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en tips meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Susteren en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudig even contact met ons op als dit het geval is. Heel vaak kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met alle plezier voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Susteren ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.