Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Stavoren
Website laten maken Stavoren
Website laten maken Stavoren

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Stavoren voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Stavoren

Heb je binnen no-time een site nodig in Stavoren en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het maken van een exclusief vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een professionele uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Stavoren ?

Bij het laten designen van een nieuwe website in Stavoren zijn er meestal verschillende dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een website met een apart ontwerp wat passend is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Stavoren begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een web site begint met het registreren van een pakkende domeinnaam. Voordat we dit doen vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende website bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Stavoren voor uit omgeving Stavoren

Wanneer je als plaatselijke zelfstandige in de regio Stavoren een informatieve internet site wilt laten ontwikkelen, wil je dus wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw informatieve website in Stavoren te laten doen door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk prima te doen. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Pagina’s toevoegen of deleten
● Afbeeldingen aanpassen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door gebruikelijk aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het publiceren van handige blogs en verschillende relevante content. Door actief bezig te zijn met jouw site wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je 100% zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voorheen. Uiteraard als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw website als één van de eersten word weergegeven in de zoekresultaten die Google weergeeft.

Wil je als Stavoren zzp’er een interessante, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw onderneming? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Stavoren

De website van jouw onderneming is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat mensen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over spullen of service is zeker ver verleden tijd.
continu gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia uiteraard iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Stavoren, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het intakegesprek is alle tijde gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste ontwerp maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Stavoren programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en info meegeven. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Stavoren en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op indien dit het geval is. Meestal kan één van onze medewerkers je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Stavoren ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.