Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Sliedrecht
Website laten maken Sliedrecht
Website laten maken Sliedrecht

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Sliedrecht voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Sliedrecht

Heb jij binnen Een korte tijd een site nodig in Sliedrecht en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Sliedrecht ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe website in Sliedrecht zijn er gewoonlijk verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een website met een apart opmaak wat passend is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Sliedrecht begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een site start met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige web site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Sliedrecht voor uit omgeving Sliedrecht

Indien je als lokale ondernemer in de regio Sliedrecht een informatieve website wilt laten programmeren, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw website in Sliedrecht te laten maken door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld mogelijk. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande aanpassingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Pagina’s toevoegen of verwijderen
● Plaatjes aanpassen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door periodiek wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk zoals aan het plaatsen van originele nieuws en verschillende relevante content. Door continu bezig te zijn met jouw site wordt de potentie groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Daardoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan vroeger. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de juiste zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw internet site als één van de eersten word weergegeven in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Sliedrecht mkb’er een Professionele, mobielvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Sliedrecht

De website van jouw organisatie is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of service is zeker ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het web op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de beste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Sliedrecht, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Kennismaking

Alvorens we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste opmaak ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 dagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Sliedrecht maken door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Sliedrecht en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op als dit het geval is. Vaak kan één van onze medewerkers je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Sliedrecht ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.