Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Schiedam
Website laten maken Schiedam
Website laten maken Schiedam

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Schiedam voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Schiedam

Heb jij binnen Een korte tijd een internet site nodig in Schiedam en wil je deze laten bouwen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Schiedam ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe website in Schiedam zijn er doorgaans meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt namelijk niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een site met een uniek design wat professioneel is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Schiedam begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een webpagina start met het vastleggen van een pakkende domeinnaam. Voordat wij dit uitvoeren vinden we het gezellig om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige internet site belangrijk is.

Is jouw nieuwe web site voornamelijk gericht op het geven van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Schiedam voor zzp’ers uit de regio Schiedam

Zodra je als lokale zelfstandige in de omgeving Schiedam een nieuwe website wilt laten bouwen, wil je dus wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw website in Schiedam te laten doen door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande aanpassingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Pagina toevoegen of verwijderen
● Plaatjes toevoegen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door vaak aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk zoals aan het posten van originele blogs en andere nodige tekst. Door continu bezig te zijn met jouw pagina wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voordien. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de de juiste keyword zorg je er namelijk voor dat jouw website als 1 van de eersten word weergegeven in de zoekresultaten die Google toont.

Wil je als Schiedam zzp’er een leuke, responsive website laten bouwen voor jouw firma? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Schiedam

De website van jouw organisatie is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over goederen of diensten is namelijk afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Schiedam, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voordat we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service geven aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste vormgeving vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Schiedam ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en advies delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Schiedam en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Meestal kan één van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze service. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Schiedam ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.