Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Schagen
Website laten maken Schagen
Website laten maken Schagen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Schagen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Schagen

Heb jij binnen Een korte tijd een internet site nodig in Schagen en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Schagen ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe website in Schagen zijn er gewoonlijk verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een website die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een web site met een apart opmaak wat op maat is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Schagen begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een pagina begint met het registreren van een mooie domeinnaam. Alvorens wij dit fiksen vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende internet site belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in Schagen voor eenmanszaken uit omgeving Schagen

Wanneer je als lokale zelfstandige in de omgeving Schagen een nieuwe website wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw website in Schagen te laten maken door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen toepassem
● Nieuwe pagina toevoegen of aanpassen
● Beeld uploaden of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door vaak aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk onder andere aan het publiceren van leuke blogartikelen en andere nodige content. Door actief bezig te zijn met jouw web pagina wordt de mogelijkheid groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Daardoor zul je ongetwijfeld op termijn meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Ongetwijfeld als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende keyword.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw website als 1 van de eersten word weergegeven in de resultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Schagen zzp’er een leuke, responsive website laten bouwen voor jouw onderneming? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Schagen

De website van jouw bedrijf is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of service is namelijk afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Schagen, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Kennismaking

Alvorens we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste vormgeving ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel responsive design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Schagen ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Schagen en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudigweg even contact met ons op ingeval dit het geval is. Meestal kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Schagen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.