Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Rijssen
Website laten maken Rijssen
Website laten maken Rijssen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Rijssen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Rijssen

Heb je binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Rijssen en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een zakelijke design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Rijssen ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe internet site in Rijssen zijn er gewoonlijk verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een website die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een site met een uniek ontwerp wat op maat is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Rijssen begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een internet site start met het registreren van een pakkende domeinnaam. Voordat we dit doen vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende website belangrijk is.

Is jouw nieuwe web site in het bijzonder gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Rijssen voor uit omgeving Rijssen

Ingeval je als plaatselijke zelfstandige in de regio Rijssen een professionele internet site wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw internet site in Rijssen te laten ontwikkelen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande wijzigingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina samenvoegen of deleten
● Beeld aanpassen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door herhaaldelijk wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van leuke nieuws en meerdere nodige tekst. Door actief bezig te zijn met jouw blog wordt de mogelijkheid groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op termijn meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw blog als één van de eerste verschijnt in de resultaten die Google toont.

Wil je als Rijssen mkb’er een leuke, responsive website laten bouwen voor jouw bedrijf? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Rijssen

De website van jouw bedrijf is meestal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over producten of service is namelijk ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia 100% zeker iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de handigste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Rijssen, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service geven aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden gratis. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste ontwerp maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Rijssen maken door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en advies meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Rijssen en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op als dit het geval is. Erg vaak kan één van onze medewerkers je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Rijssen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.