Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Oosterhout
Website laten maken Oosterhout
Website laten maken Oosterhout

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Oosterhout voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Oosterhout

Heb je binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Oosterhout en wil je deze laten bouwen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het creëren van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een zakelijke ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Oosterhout ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe website in Oosterhout zijn er meestal verschillende dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een internet site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een web site met een uniek design wat op maat is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Oosterhout begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een pagina begint met het vastleggen van een strakke domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het aangenaam om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige internet site bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in Oosterhout voor mkb’ers uit omgeving Oosterhout

Wanneer je als lokale ondernemer in de omgeving Oosterhout een mooie internet site wilt laten maken, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw internet site in Oosterhout te laten maken door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit beslist prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande wijzigingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina samenvoegen of aanpassen
● Beeld toevoegen of verwijderen
● Artikelen plaatsen

Door heel vaak wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijv. aan het publiceren van handige nieuws en diverse relevante tekst. Door constant bezig te zijn met jouw web pagina wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je 100% zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je onderneming dan vroeger. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende keyword.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw web site als één van de eerste word getoond in de resultaten die Google toont.

Wil je als Oosterhout zzp’er een Professionele, gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Oosterhout

De website van jouw onderneming is vaak hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of service is zeker ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het web op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia bepaald iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de beste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Oosterhout, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als klant.

Het intakegesprek is altijd gratis. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste design ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Oosterhout programmeren door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Oosterhout en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gemakkelijk even contact met Flexamedia op indien dit het geval is. Vaak kan 1 van onze medewerkers je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Oosterhout ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.