Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Meppel
Website laten maken Meppel
Website laten maken Meppel

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Meppel voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Meppel

Heb jij binnen no-time een website nodig in Meppel en wil je deze laten bouwen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het maken van een exclusief design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Meppel ?

Bij het laten maken van een nieuwe website in Meppel zijn er doorgaans meerdere zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een web site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een website met een uniek opmaak wat passend is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Meppel begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een webpagina start met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Alvorens wij dit uitvoeren vinden we het aangenaam om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende internet site belangrijk is.

Is jouw nieuwe web site hoofdzakelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in Meppel voor eenmanszaken uit omgeving Meppel

Ingeval je als lokale zelfstandige in de regio Meppel een mooie website wilt laten programmeren, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw website in Meppel te laten programmeren door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande wijzigingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Nieuwe pagina samenvoegen of aanpassen
● Beeld toevoegen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door frequent wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van leuke blogs en diverse nodige tekst. Door actief bezig te zijn met jouw site wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Ongetwijfeld als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de perfecte keyword.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw Webshop als 1 van de eerste verschijnt in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Meppel zzp’er een Professionele, responsive website laten ontwikkelen voor jouw bedrijf? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Meppel

De website van jouw organisatie is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over spullen of service is zeker afgelopen tijd.
continu gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia 100% zeker iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de handigste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Meppel, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Kennismaking

Alvorens we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde gratis. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste opmaak vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Meppel programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en advies meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Meppel en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudig even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Heel vaak kan één van onze medewerkers je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan acuut voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Meppel ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.