Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Maastricht
Website laten maken Maastricht
Website laten maken Maastricht

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Maastricht voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Maastricht

Heb je binnen Een korte tijd een internet site nodig in Maastricht en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het maken van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een zakelijke ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Maastricht ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe website in Maastricht zijn er in het algemeen meerdere zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een webpagina die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een internet site met een apart ontwerp wat netjes is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Maastricht begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een pagina start met het vastleggen van een pakkende domeinnaam. Voordat wij dit fiksen vinden we het fijn om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige internet site belangrijk is.

Is jouw nieuwe web site voornamelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Maastricht voor zzp’ers uit de regio Maastricht

Indien je als lokale ondernemer in de omgeving Maastricht een nieuwe website wilt laten programmeren, wil je dus wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw internet site in Maastricht te laten maken door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Pagina samenvoegen of aanpassen
● Beeld uploaden of verwijderen
● Artikelen plaatsen

Door vaak wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk zoals aan het publiceren van leuke blogartikelen en verschillende interessante content. Door altijd bezig te zijn met jouw site wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voorheen. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte keyword zorg je er immers voor dat jouw Webshop als 1 van de eersten verschijnt in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Maastricht mkb’er een leuke, responsive website laten bouwen voor jouw bedrijf? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Maastricht

De website van jouw firma is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of diensten is namelijk ver verleden tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Maastricht, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als relatie.

Het intakegesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste opmaak maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Maastricht programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en tips delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Maastricht en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gewoon even contact met ons op ingeval dit het geval is. Meestal kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan acuut voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Maastricht ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.