Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Kortgene
Website laten maken Kortgene
Website laten maken Kortgene

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Kortgene voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Kortgene

Heb je binnen Een korte tijd een internet site nodig in Kortgene en wil je deze laten bouwen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het maken van een uniek ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Kortgene ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Kortgene zijn er doorgaans meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een internet site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een site met een apart opmaak wat passend is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Kortgene begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een website start met het aanmaken van een pakkende domeinnaam. Alvorens wij dit doen vinden we het leuk om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende internet site bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Kortgene voor eenmanszaken uit de regio Kortgene

Ingeval je als lokale ondernemer in de regio Kortgene een informatieve website wilt laten maken, wil je dus wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Kortgene te laten maken door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit beslist mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina samenvoegen of deleten
● Afbeeldingen aanpassen of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door veel aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk zoals aan het posten van interessante blogartikelen en meerdere nodige tekst. Door actief bezig te zijn met jouw website wordt de kans groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Daardoor zul je ongetwijfeld op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voordien. Uiteraard als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de perfecte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw site als 1 van de eerste word weergegeven in de zoekresultaten die Google weergeeft.

Wil je als Kortgene zzp’er een Professionele, mobielvriendelijke website laten bouwen voor jouw onderneming? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Kortgene

De website van jouw onderneming is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over spullen of diensten is namelijk ver verleden tijd.
vaker gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Kortgene, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde gratis. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste design maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Kortgene maken door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere design? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn immers pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Kortgene en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem gemakkelijk even contact met ons op wanneer dit het geval is. Veelal kan 1 van onze medewerkers je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze diensten. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met alle plezier voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Kortgene ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.