Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Kessel
Website laten maken Kessel
Website laten maken Kessel

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Kessel voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Kessel

Heb je binnen no-time een internet site nodig in Kessel en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het creëren van een uniek ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een zakelijke ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Kessel ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe internet site in Kessel zijn er in het algemeen meerdere factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een internet site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een site met een apart opmaak wat op maat is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Kessel begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een website begint met het aanmaken van een nieuwe domeinnaam. Voordat wij dit uitvoeren vinden we het prettig om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige internet site relevant is.

Is jouw nieuwe website hoofdzakelijk gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Kessel voor uit de regio Kessel

Indien je als lokale zelfstandige in de omgeving Kessel een informatieve website wilt laten programmeren, wil je vanzelfsprekend wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw website in Kessel te laten bouwen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Nieuwe pagina samenvoegen of verwijderen
● Foto’s toevoegen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door heel vaak aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk zoals aan het publiceren van originele nieuws en andere nodige content. Door altijd bezig te zijn met jouw internet site wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voorheen. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de perfecte keyword.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw site als één van de eerste word weergegeven in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Kessel mkb’er een Professionele, responsive website laten ontwikkelen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Kessel

De website van jouw onderneming is meestal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of diensten is namelijk afgelopen tijd.
continu gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia 100% zeker iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Kessel, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Kennismaking

Alvorens we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste opmaak vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Kessel maken door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en tips delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn namelijk pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Kessel en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gewoon even contact met Flexamedia op als dit het geval is. Erg vaak kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze service. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Kessel ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.