Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Helmond
Website laten maken Helmond
Website laten maken Helmond

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Helmond voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Helmond

Heb je binnen Een korte tijd een website nodig in Helmond en wil je deze laten bouwen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een exclusief vormgeving. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Helmond ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe site in Helmond zijn er gewoonlijk verschillende factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een webpagina die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een web site met een apart ontwerp wat professioneel is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Helmond begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een webpagina begint met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Alvorens we dit doen vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige internet site relevant is.

Is jouw nieuwe website in het bijzonder gericht op het geven van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Helmond voor mkb’ers uit omgeving Helmond

Zodra je als lokale zelfstandige in de regio Helmond een professionele internet site wilt laten bouwen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw informatieve website in Helmond te laten ontwikkelen door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande wijzigingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina’s toevoegen of aanpassen
● Afbeeldingen aanpassen of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door regelmatig aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het posten van spannende blogs en diverse interessante tekst. Door altijd bezig te zijn met jouw web pagina wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Daardoor zul je ongetwijfeld op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voordien. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende keyword.

Door gebruik te maken van de perfecte keyword zorg je er immers voor dat jouw website als 1 van de eersten verschijnt in de zoekresultaten die Google weergeeft.

Wil je als Helmond zzp’er een interessante, responsive website laten bouwen voor jouw onderneming? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Helmond

De website van jouw organisatie is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over goederen of service is zeker ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia vanzelfsprekend iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de beste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Helmond, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voordat we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste design maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Helmond programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en informatie delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn immers pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Helmond en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Erg vaak kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Helmond ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.