Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Hasselt
Website laten maken Hasselt
Website laten maken Hasselt

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Hasselt voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Hasselt

Heb je binnen Een korte tijd een site nodig in Hasselt en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het creëren van een exclusief opmaak. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Hasselt ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe internet site in Hasselt zijn er meestal meerdere factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt namelijk niet alleen een internet site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een site met een apart opmaak wat acceptabel is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Hasselt begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een site start met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam. Voordat wij dit fiksen vinden we het gezellig om even kort kennis te maken. Zo leer je niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende internet site bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Hasselt voor zzp’ers uit omgeving Hasselt

Ingeval je als plaatselijke ondernemer in de omgeving Hasselt een mooie internet site wilt laten ontwikkelen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw internet site in Hasselt te laten ontwikkelen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina samenvoegen of deleten
● Plaatjes aanpassen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door veel wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk zoals aan het publiceren van handige nieuws en verschillende nodige tekst. Door actief bezig te zijn met jouw pagina wordt de mogelijkheid groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je 100% zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Uiteraard als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de juiste zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw website als 1 van de eerste verschijnt in de resultaten die Google toont.

Wil je als Hasselt zzp’er een mooie, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Hasselt

De website van jouw firma is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat mensen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over producten of service is namelijk afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Hasselt, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Kennismaking

Alvorens we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het intakegesprek is ten alle tijden gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste ontwerp vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel responsive ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Hasselt maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Hasselt en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem gemakkelijk even contact met Flexamedia op ingeval dit het geval is. Vaak kan één van onze medewerkers je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Hasselt ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.