Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Harderwijk
Website laten maken Harderwijk
Website laten maken Harderwijk

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Harderwijk voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Harderwijk

Heb je binnen no-time een site nodig in Harderwijk en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het maken van een exclusief opmaak. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Harderwijk ?

Bij het laten designen van een nieuwe website in Harderwijk zijn er gewoonlijk verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een website met een apart ontwerp wat passend is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Harderwijk begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een webpagina start met het vastleggen van een mooie domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende website relevant is.

Is jouw nieuwe internet site in het bijzonder gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Harderwijk voor uit omgeving Harderwijk

Wanneer je als lokale ondernemer in de regio Harderwijk een professionele website wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw informatieve website in Harderwijk te laten bouwen door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande wijzigingen:

● Wijzigingen aanbrengen
● Pagina’s toevoegen of aanpassen
● Foto’s toevoegen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door dagelijks wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het publiceren van spannende blogs en verschillende interessante tekst. Door altijd bezig te zijn met jouw website wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je firma dan voordien. Uiteraard als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw internet site als 1 van de eersten word weergegeven in de resultaten die Google toont.

Wil je als Harderwijk mkb’er een Professionele, responsive website laten bouwen voor jouw firma? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Harderwijk

De website van jouw bedrijf is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of diensten is namelijk afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de handigste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Harderwijk, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Kennismaking

Voor we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het intakegesprek is altijd gratis. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste design maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Harderwijk maken door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en tips meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Harderwijk en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem simpel even contact met ons op op het moment dit het geval is. Veelal kan 1 van onze medewerkers je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Harderwijk ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.