Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Groningen
Website laten maken Groningen
Website laten maken Groningen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Groningen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Groningen

Heb jij binnen no-time een internet site nodig in Groningen en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een uniek ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een professionele uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Groningen ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Groningen zijn er gewoonlijk verschillende factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een webpagina die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een website met een apart opmaak wat professioneel is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Groningen begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een pagina start met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam. Alvorens we dit doen vinden we het aangenaam om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige internet site belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Groningen voor uit de regio Groningen

Indien je als plaatselijke ondernemer in de regio Groningen een informatieve internet site wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw informatieve website in Groningen te laten maken door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende wijzigingen:

● Wijzigingen toepassem
● Nieuwe pagina toevoegen of aanpassen
● Afbeeldingen uploaden of verwijderen
● Artikelen plaatsen

Door frequent aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het publiceren van goede blogs en meerdere relevante content. Door actief bezig te zijn met jouw web site wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voordien. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw site als één van de eersten word getoond in de resultaten die Google toont.

Wil je als Groningen mkb’er een interessante, responsive website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Groningen

De website van jouw firma is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of diensten is zeker afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de beste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Groningen, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Kennismaking

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het intakegesprek is alle tijde kosteloos. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste opmaak ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Groningen programmeren door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Groningen en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem gewoon even contact met Flexamedia op indien dit het geval is. Meestal kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan met alle plezier voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Groningen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.