Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Groenlo
Website laten maken Groenlo
Website laten maken Groenlo

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Groenlo voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Groenlo

Heb jij binnen no-time een internet site nodig in Groenlo en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een exclusief opmaak. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een professionele uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Groenlo ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe site in Groenlo zijn er meestal meerdere zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een webpagina die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een website met een apart opmaak wat netjes is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Groenlo begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een web site start met het vastleggen van een strakke domeinnaam. Alvorens wij dit doen vinden we het fijn om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende web site relevant is.

Is jouw nieuwe internet site voornamelijk gericht op het geven van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Groenlo voor eenmanszaken uit de regio Groenlo

Zodra je als lokale zelfstandige in de omgeving Groenlo een informatieve internet site wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw informatieve website in Groenlo te laten ontwikkelen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande aanpassingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Nieuwe pagina toevoegen of aanpassen
● Beeld toevoegen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door regelmatig aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het publiceren van spannende nieuws en meerdere interessante content. Door actief bezig te zijn met jouw pagina wordt de mogelijkheid groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming dan vroeger. Uiteraard als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de perfecte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte keyword zorg je er namelijk voor dat jouw site als 1 van de eersten verschijnt in de resultaten die Bing toont.

Wil je als Groenlo zzp’er een interessante, responsive website laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Groenlo

De website van jouw bedrijf is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over producten of diensten is namelijk ver verleden tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via het web op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de handigste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Groenlo, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het intakegesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste vormgeving ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel responsive design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Groenlo ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info meegeven. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Groenlo en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Vaak kan één van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze diensten. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Groenlo ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.