Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Gorinchem
Website laten maken Gorinchem
Website laten maken Gorinchem

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Gorinchem voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Gorinchem

Heb jij binnen no-time een site nodig in Gorinchem en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het maken van een uniek design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een professionele uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Gorinchem ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe website in Gorinchem zijn er gewoonlijk verschillende dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een internet site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een website met een uniek opmaak wat netjes is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Gorinchem begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een web site start met het vastleggen van een strakke domeinnaam. Alvorens wij dit doen vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende website belangrijk is.

Is jouw nieuwe website hoofdzakelijk gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Gorinchem voor eenmanszaken uit de regio Gorinchem

Ingeval je als plaatselijke zelfstandige in de regio Gorinchem een mooie website wilt laten programmeren, wil je zeker wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw internet site in Gorinchem te laten bouwen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande wijzigingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Nieuwe pagina toevoegen of aanpassen
● Foto’s uploaden of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door dagelijks wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het publiceren van spannende nieuws en diverse nodige content. Door altijd bezig te zijn met jouw blog wordt de potentie groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Daardoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan voorheen. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte keyword.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw Webshop als 1 van de eerste word weergegeven in de resultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Gorinchem mkb’er een interessante, responsive website laten bouwen voor jouw organisatie? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Gorinchem

De website van jouw firma is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat mensen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of service is namelijk afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via het web op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia vanzelfsprekend iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de beste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Gorinchem, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als relatie.

Het intakegesprek is altijd gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste opmaak ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Gorinchem maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Gorinchem en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Erg vaak kan één van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan acuut voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Gorinchem ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.