Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Bodegraven-Reeuwijk
Website laten maken Bodegraven-Reeuwijk
Website laten maken Bodegraven-Reeuwijk

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Bodegraven-Reeuwijk voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Bodegraven-Reeuwijk

Heb je binnen Een korte tijd een website nodig in Bodegraven-Reeuwijk en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het creëren van een exclusief design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een mooie uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Bodegraven-Reeuwijk ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Bodegraven-Reeuwijk zijn er meestal verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een website die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een internet site met een uniek ontwerp wat professioneel is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Bodegraven-Reeuwijk begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een site begint met het vastleggen van een strakke domeinnaam. Alvorens we dit uitvoeren vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende website bepalend is.

Is jouw nieuwe internet site vooral gericht op het geven van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in Bodegraven-Reeuwijk voor eenmanszaken uit omgeving Bodegraven-Reeuwijk

Indien je als plaatselijke zelfstandige in de regio Bodegraven-Reeuwijk een informatieve website wilt laten programmeren, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw website in Bodegraven-Reeuwijk te laten programmeren door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit beslist prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende wijzigingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Pagina’s samenvoegen of aanpassen
● Foto’s toevoegen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door dagelijks aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk zoals aan het publiceren van handige nieuws en verschillende interessante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw internet site wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Daardoor zul je 100% zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voordien. Uiteraard als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de correcte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw web site als 1 van de eerste word weergegeven in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Bodegraven-Reeuwijk mkb’er een Professionele, mobielvriendelijke website laten bouwen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Bodegraven-Reeuwijk

De website van jouw organisatie is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over spullen of diensten is zeker ver verleden tijd.
continu gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia uiteraard iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Bodegraven-Reeuwijk, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service bieden aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste opmaak vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Bodegraven-Reeuwijk programmeren door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info meegeven. Heb je toch liever een andere design? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Bodegraven-Reeuwijk en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudig even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Meestal kan 1 van onze medewerkers je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Bodegraven-Reeuwijk ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.