Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Assen
Website laten maken Assen
Website laten maken Assen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Assen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Assen

Heb je binnen Een korte tijd een website nodig in Assen en wil je deze laten bouwen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het maken van een uniek opmaak. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een professionele design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Assen ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe internet site in Assen zijn er in het algemeen meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een internet site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een website met een apart opmaak wat op maat is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Assen begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een web site start met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Voordat wij dit fiksen vinden we het aangenaam om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende internet site bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Assen voor zzp’ers uit omgeving Assen

Indien je als plaatselijke ondernemer in de regio Assen een mooie internet site wilt laten maken, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Assen te laten doen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit absoluut mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina’s toevoegen of aanpassen
● Plaatjes toevoegen of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door periodiek aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van originele blogs en andere nodige content. Door altijd bezig te zijn met jouw web pagina wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Daardoor zul je 100% zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je firma dan voorheen. Uiteraard als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de correcte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw blog als 1 van de eerste word weergegeven in de resultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Assen mkb’er een mooie, mobielvriendelijke website laten bouwen voor jouw onderneming? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Assen

De website van jouw organisatie is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over producten of diensten is namelijk afgelopen tijd.
continu gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Assen, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service leveren aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste design maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Assen ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en informatie meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Assen en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gemakkelijk even contact met Flexamedia op indien dit het geval is. Veelal kan één van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Assen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.