Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Amersfoort
Website laten maken Amersfoort
Website laten maken Amersfoort

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Amersfoort voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Amersfoort

Heb je binnen Een korte tijd een internet site nodig in Amersfoort en wil je deze laten maken door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een uniek design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Amersfoort ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe site in Amersfoort zijn er meestal verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een site met een uniek ontwerp wat professioneel is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Amersfoort begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een internet site begint met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam. Alvorens wij dit uitvoeren vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer je niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige website belangrijk is.

Is jouw nieuwe web site voornamelijk gericht op het geven van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Amersfoort voor mkb’ers uit de regio Amersfoort

Zodra je als lokale zelfstandige in de regio Amersfoort een professionele website wilt laten ontwikkelen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw website in Amersfoort te laten programmeren door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina’s samenvoegen of deleten
● Plaatjes toevoegen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door frequent aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van handige blogartikelen en meerdere interessante content. Door actief bezig te zijn met jouw web site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voordien. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de perfecte keyword zorg je er namelijk voor dat jouw Webshop als één van de eersten word weergegeven in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Amersfoort zzp’er een Professionele, mobielvriendelijke website laten bouwen voor jouw firma? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Amersfoort

De website van jouw onderneming is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of diensten is zeker ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia uiteraard iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de beste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Amersfoort, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als relatie.

Het intakegesprek is alle tijde kosteloos. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste design vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Amersfoort maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn toch pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Amersfoort en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op ingeval dit het geval is. Meestal kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan met alle plezier voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Amersfoort ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.