Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Ameide
Website laten maken Ameide
Website laten maken Ameide

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Ameide voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Ameide

Heb jij binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Ameide en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het maken van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Ameide ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe site in Ameide zijn er in het algemeen meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt namelijk niet alleen een site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een website met een uniek ontwerp wat op maat is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Ameide begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een webpagina begint met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Voordat wij dit uitvoeren vinden we het gezellig om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende website belangrijk is.

Is jouw nieuwe website merendeels gericht op het geven van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Ameide voor mkb’ers uit omgeving Ameide

Indien je als lokale ondernemer in de omgeving Ameide een professionele website wilt laten bouwen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw informatieve website in Ameide te laten maken door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande wijzigingen:

● Wijzigingen toepassem
● Pagina’s toevoegen of verwijderen
● Beeld toevoegen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door veel aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk zoals aan het publiceren van leuke blogs en meerdere interessante tekst. Door altijd bezig te zijn met jouw web site wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Daardoor zul je ongetwijfeld op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voorheen. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de juiste zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de goede keyword zorg je er immers voor dat jouw site als één van de eerste word weergegeven in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Ameide zzp’er een Professionele, responsive website laten ontwikkelen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Ameide

De website van jouw organisatie is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat mensen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over producten of diensten is zeker afgelopen tijd.
continu gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Ameide, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste opmaak maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel responsive ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Ameide ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en advies delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn toch pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Ameide en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gewoon even contact met ons op indien dit het geval is. Veelal kan 1 van onze medewerkers je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Ameide ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.