Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Alphen aan den Rijn
Website laten maken Alphen aan den Rijn
Website laten maken Alphen aan den Rijn

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Alphen aan den Rijn voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Alphen aan den Rijn

Heb jij binnen no-time een internet site nodig in Alphen aan den Rijn en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Alphen aan den Rijn ?

Bij het laten maken van een nieuwe internet site in Alphen aan den Rijn zijn er meestal verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een internet site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een web site met een apart opmaak wat netjes is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Alphen aan den Rijn begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een web site start met het registreren van een pakkende domeinnaam. Voordat wij dit uitvoeren vinden we het gezellig om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende website bepalend is.

Is jouw nieuwe web site hoofdzakelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Alphen aan den Rijn voor uit de regio Alphen aan den Rijn

Indien je als lokale ondernemer in de omgeving Alphen aan den Rijn een mooie website wilt laten bouwen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw internet site in Alphen aan den Rijn te laten ontwikkelen door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit beslist mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende wijzigingen:

● Wijzigingen toepassem
● Pagina toevoegen of aanpassen
● Foto’s uploaden of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door dagelijks wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van leuke blogs en diverse relevante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw blog wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan vroeger. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de correcte keyword.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw Webshop als 1 van de eersten word weergegeven in de zoekresultaten die Google toont.

Wil je als Alphen aan den Rijn zzp’er een leuke, gebruiksvriendelijke website laten bouwen voor jouw onderneming? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Alphen aan den Rijn

De website van jouw organisatie is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over spullen of service is namelijk ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de beste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Alphen aan den Rijn, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service bieden aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste design vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Alphen aan den Rijn maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Alphen aan den Rijn en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gewoon even contact met ons op als dit het geval is. Heel vaak kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze service. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Alphen aan den Rijn ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.