Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Alkmaar
Website laten maken Alkmaar
Website laten maken Alkmaar

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Alkmaar voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

s

Website laten maken in Alkmaar

Heb je binnen no-time een website nodig in Alkmaar en wil je deze laten bouwen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het maken van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Alkmaar ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe site in Alkmaar zijn er in het algemeen meerdere factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een internet site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een web site met een uniek opmaak wat op maat is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Alkmaar begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een site begint met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Alvorens wij dit fiksen vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige website relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Alkmaar voor zzp’ers uit omgeving Alkmaar

Zodra je als lokale zelfstandige in de omgeving Alkmaar een mooie website wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw internet site in Alkmaar te laten programmeren door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld mogelijk. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende wijzigingen:

● Wijzigingen aanbrengen
● Pagina toevoegen of verwijderen
● Afbeeldingen toevoegen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door frequent aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het posten van goede blogartikelen en diverse relevante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw blog wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Daardoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Absoluut als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw web site als één van de eersten word getoond in de zoekresultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Alkmaar mkb’er een mooie, responsive website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Alkmaar

De website van jouw organisatie is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of service is namelijk ver verleden tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia bepaald iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de beste tools om ook op internet van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Alkmaar, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: De intake

Alvorens we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste ontwerp vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel responsive design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Alkmaar maken door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en informatie delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Alkmaar en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem simpel even contact met ons op als dit het geval is. Heel vaak kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Alkmaar ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.