Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Albrandswaard
Website laten maken Albrandswaard
Website laten maken Albrandswaard

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Albrandswaard voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Albrandswaard

Heb jij binnen no-time een web pagina nodig in Albrandswaard en wil je deze laten bouwen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een uniek ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Albrandswaard ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Albrandswaard zijn er meestal meerdere factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een website die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een web site met een apart opmaak wat netjes is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Albrandswaard begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een web site begint met het vastleggen van een mooie domeinnaam. Alvorens wij dit uitvoeren vinden we het gezellig om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige web site bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Albrandswaard voor zzp’ers uit omgeving Albrandswaard

Wanneer je als lokale zelfstandige in de omgeving Albrandswaard een professionele website wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw informatieve website in Albrandswaard te laten doen door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende wijzigingen:

● Wijzigingen aanbrengen
● Pagina’s toevoegen of deleten
● Beeld uploaden of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door frequent wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk zoals aan het publiceren van handige blogartikelen en andere nodige content. Door actief bezig te zijn met jouw blog wordt de kans groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voorheen. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de perfecte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw blog als 1 van de eerste word getoond in de resultaten die Google toont.

Wil je als Albrandswaard mkb’er een leuke, responsive website laten ontwikkelen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Albrandswaard

De website van jouw firma is vaak hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of service is zeker ver verleden tijd.
vaker gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia bepaald iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Albrandswaard, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Kennismaking

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het intakegesprek is alle tijde kosteloos. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste opmaak ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien dagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Albrandswaard maken door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en informatie meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Albrandswaard en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gemakkelijk even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Heel vaak kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Albrandswaard ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.