Zakelijke email met 50% korting  →

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

0180 nummer aanvragen

Wil jij een zakelijke 0180 nummer aanvragen voor een professionele uitstraling?

Waarom kiezen voor een 0180-nummer? Krijg je 0180 telefoonnummer eenvoudig aangevraagd bij Ridderkerk, het is hier een goede keuze. Kies je voor een 0180 nummer, dan kom je bij flexamedia. Wij bieden je het beste telefoonnummer: het nummer is altijd bereikbaar zonder extra kosten, je kunt er 24/7 vanuit Nederland bellen. Ook is er een […] Lees verder

€21 euro onbeperkt bellen

Uitbellen met 3 toestellen

Onbeperkt bellen Nederland

€21

per  maand

Eigen nummer aanvragen →

✓ 3 toestellen instellen & onbeperkt bellen
✓ 100% installatiehulp
✓ Whatsapp Business
✓ Gespreksopnames
✓ Gratis doorschakelen naar 06
✓ Keuzemenu
✓ Welkomstbericht
✓ Sluitingstijd
✓ Wachtrijfunctie
✓ Maandelijks opzegbaar
✓ Smartphone App (IOS/Android)

Eigen nummer aanvragen →

Onbeperkt bellen Europa

€28

per  maand

Eigen nummer aanvragen →

✓ 3 toestellen instellen & onbeperkt bellen
✓ 100% installatiehulp
✓ Whatsapp Business
✓ Gespreksopnames
✓ Gratis doorschakelen naar 06
✓ Keuzemenu
✓ Welkomstbericht
✓ Sluitingstijd
✓ Wachtrijfunctie
✓ Maandelijks opzegbaar
✓ Smartphone App (IOS/Android)

Eigen nummer aanvragen →

Waarom kiezen voor een 0180-nummer?

Krijg je 0180 telefoonnummer eenvoudig aangevraagd bij Ridderkerk, het is hier een goede keuze. Kies je voor een 0180 nummer, dan kom je bij flexamedia. Wij bieden je het beste telefoonnummer: het nummer is altijd bereikbaar zonder extra kosten, je kunt er 24/7 vanuit Nederland bellen. Ook is er een lage tarief per minuut voor iedereen die belt. Flexamedia biedt naast dat nummer ook nog een aantal zeer interessante extra’s: betere klantenservice, ondersteuning voor Whatsapp Business, een lagere tarief, antwoordapparaat, Wifi of mobiele verbinding.

Bij welke regio hoort netnummer 0180

– IJsselsteden: Zevenhuizen (2), Nieuwerkerk aan den IJssel (3), Krimpen aan den IJssel (5), Krimpen aan de Lek (5), Ouderkerk aan den IJssel (3), Lekkerkerk (6), Ridderkerk (4), Barendrecht (5, 6, 7, 8).

Voordelen van onze diensten

Flexamedia biedt veel voordelen vergeleken met andere bedrijven. We bieden je een 0180 nummer geeen kosten, en we garanderen je ervoor dat je altijd bereikbaar bent met je telefoonnummer. Je kun gebruik maken van betere klantenservice, zoals antwoordapparaten, telefooncentrale en ondersteuning voor Whatsapp Business. Daarnaast zijn onze prijzen laag en hebben we onbeperkt bellen voor 20 Euro in heel Nederland. Onze diensten zijn ook erg flexibel: we garanderen binnen enkele uren bereikbaar te zijn en je bent met de app wereldwijd bereikbaar, zolang je internet hebt.

Waarom voor Flexamedia kiezen?

Kies je voor Flexamedia, dan kies je voor een bedrijf met professionele services. We zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen en we gebruiken alleen betrouwbare technologieën. Wij bieden ook gratis ondersteuning voor het instellen van je telefoonnummer. Daarnaast is onze klantenservice uitstekend en kun je voor alle vragen bij ons terecht. We zijn ook heel flexibel: we bieden je de optie om het nummer te verplaatsen terwijl je al met ons verbonden bent of als je van bedrijf verandert.

Kengetal aanvragen

Heb je een kengetal nodig voor je zakelijke doeleinden? Koop dan je telefoonnummer bij Flexamedia. Het is een eenvoudige en snelle aanvraagprocedure. We sturen je de bevestiging in enkele minuten en je kunt direct aan de slag met onze hosted VoIP oplossing. Je krijgt ook veel voordelen bij ons, zoals lage tarieven, onbeperkt bellen in Nederland en wereldwijde bereikbaarheid.

Vaste telefonie

Wil je een vaste telefonie-oplossing? Kies dan voor Flexamedia. Bij ons krijg je het meest betrouwbare telefoonnummer, onbeperkt bellen voor een lage prijs in alle delen van Nederland en ook van websites zoals WhatsApp. We staan klaar om je te helpen bij het installeren van je telefooncentrale en het doorschakelen van het nummer. Daarnaast is onze klantenservice zeer betrouwbaar.

Goedkoop bellen zonder zorgen

Krijg je 0180 telefoonnummer bij Flexamedia aangevraagd en geniet van de voordelen. Koop eenvoudig je telefoonnummer en ga aan de slag met onze goedkope tarieven. Geniet van wereldwijde bereikbaarheid, onbeperkt bellen in Nederland en de voordelen van gebruik maken van onze professionele klantenservice. Onze diensten zijn zeer betrouwbaar, en je bent binnen enkele uren bereikbaar.

WhatsApp Business op je vaste nummer

Met Flexamedia kun je gemakkelijk een vaste telefoonnummer aanschaffen waar je WhatsApp Business op kan gebruiken. Wij helpen je hier graag bij en bieden ondersteuning bij het juiste instellen van je nummer. Je bent ook wereldwijd beschikbaar als je internet in het buitenland hebt. Geniet van professionele klantenservice, onbeperkt bellen en de voordelen van een goedkoop tarief.

Direct een telefoonnummer aanvragen

Krijg je 0180 telefoonnummer eenvoudig aangevraagd bij Flexamedia. We bieden telefoniediensten en oplossingen met betrouwbare technologieën, lage tarieven en doorschakelmogelijkheden. Je krijgt ook ons professionele team en klantenservice, waar je terecht kunt voor al je vragen. Daarnaast is je nummer binnen enkele uren klaar om te gebruiken. Wat wil je nog meer? Begin meten met je eigen telefoonnummer en vraag nu je kengetal aan bij Flexamedia.

Hulp nodig bij het aanvragen van een telefoonnummer?

Een regionaal nummer nodig? Onze experts staan klaar om jou te helpen bij een telefoonnummer. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.