Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN
0164 nummer aanvragen

Wil jij een zakelijke 0164 nummer aanvragen voor een professionele uitstraling?

Hoe je Snel je 0164 Telefoonnummer in Bergen op Zoom kunt Aanvragen! “Flexamedia levert VoIP-telefoniediensten en biedt jou de kans om onze diensten te verkopen. Met ons flexibele 0164-telefoonnummer in Bergen op Zoom is het snel en gemakkelijk om onze diensten te promoten en jouw potentiële klanten te bereiken. Je krijgt toegang tot onze hosted […] Lees verder

€21 euro onbeperkt bellen

Uitbellen met 3 toestellen

Onbeperkt bellen Nederland

€21

per  maand

Eigen nummer aanvragen →

✓ 3 toestellen instellen & onbeperkt bellen
✓ 100% installatiehulp
✓ Whatsapp Business
✓ Gespreksopnames
✓ Gratis doorschakelen naar 06
✓ Keuzemenu
✓ Welkomstbericht
✓ Sluitingstijd
✓ Wachtrijfunctie
✓ Maandelijks opzegbaar
✓ Smartphone App (IOS/Android)

Eigen nummer aanvragen →

Onbeperkt bellen Europa

€28

per  maand

Eigen nummer aanvragen →

✓ 3 toestellen instellen & onbeperkt bellen
✓ 100% installatiehulp
✓ Whatsapp Business
✓ Gespreksopnames
✓ Gratis doorschakelen naar 06
✓ Keuzemenu
✓ Welkomstbericht
✓ Sluitingstijd
✓ Wachtrijfunctie
✓ Maandelijks opzegbaar
✓ Smartphone App (IOS/Android)

Eigen nummer aanvragen →

Hoe je Snel je 0164 Telefoonnummer in Bergen op Zoom kunt Aanvragen!

“Flexamedia levert VoIP-telefoniediensten en biedt jou de kans om onze diensten te verkopen. Met ons flexibele 0164-telefoonnummer in Bergen op Zoom is het snel en gemakkelijk om onze diensten te promoten en jouw potentiële klanten te bereiken. Je krijgt toegang tot onze hosted telefonie platform, zodat je slimmer en goedkoper kunt bellen. Met ons platform ben je onbeperkt in staat om vaste nummers binnenkomende oproepen naar elk apparaat wereldwijd te doorschakelen. Wat betreft tarieven, met onze diensten ben je altijd voordeliger uit dan bij reguliere netwerk providers. Omdat er geen contracten nodig zijn, je bent altijd vrij om ervoor te kiezen om met ons te werken. Dus als je een 0164-telefoonnummer in Bergen op Zoom nodig hebt, is Flexamedia de beste keuze!

Bij welke regio hoort netnummer 0164?

– Bergen op Zoom, Hoogerheide, Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte, Halsteren, Lepelstraat

Kengetal

Een kengetal is een uniek telefoonnummer die we je telefoniedienst laten beheren. Met een kengetal op een vaste nummer kun je een effectief contact met je klanten en prospects onderhouden.

Ons netwerk biedt unieke kengetallen met nummers in de regio’s Bergen op Zoom, Zeeland en Noord-Brabant. Met ons platform krijg je een zakelijk kengetal dat eenvoudig te bedienen is en waarmee je je bedrijf kan laten groeien.

Met een kengetal op een vaste nummer ben je vrij om tarieven te kiezen die je bedrijf aan kan. Wat betreft tarieven, met onze diensten ben je altijd voordeliger uit dan bij reguliere netwerk providers.

Onze serviceteams hebben jaren ervaring in het aanvragen van kengetallen, en zullen je kosteloos helpen bij het zoeken naar, instellen en het opzetten van een kengetal. Zo ben je altijd zeker dat je niets mist.

Dus als je een 0164-telefoonnummer in Bergen op Zoom nodig hebt, bent Flexamedia de beste keuze. We zijn er om je meer flexibiliteit, comfort en gemak te bieden.

Hosted VoIP

Met onze hosted VoIP-diensten heb je altijd toegang tot professionele diensten en oplossingen voor je telecommunicatie, waarmee je de beste kwaliteit krijgt voor je zakelijke activiteiten. Onze dienst is krachtig en uitgebreid en biedt betere integratie met andere applicaties en platformen.

Met ons netwerk ben je onbeperkt in staat om vaste nummers binnenkomende oproepen naar elk apparaat wereldwijd te doorschakelen. Ons team staat klaar om je te begeleiden in het beoordelen, leveren en configureren van de juiste hosted VoIP-oplossing voor je behoeften.

Ons platform biedt een breed scala aan opties en functies, waaronder Whatsapp Business. Hierdoor kun je je bedrijf wereldwijd op een vaste nummer aanbieden. Met onze diensten is je bedrijf 24/7 bereikbaar en je kunt onbeperkt bellen overal waar je bereikbaar bent.

Dus als je een professionele, betrouwbare en flexibele VoIP-oplossing in Bergen op Zoom zoekt, kies dan voor Flexamedia.

Met ons platform krijg je altijd een optimale service bij een realistisch tarief. Dus waarom wacht je nog? Schrijf je in en geniet van onze diensten!

Onbeperkt Bellen

Met onbeperkt bellen kun je vrijelijk en onbeperkt bellen naar binnen- en buitenland zonder zorgen over te hoge kosten. Ons onbeperkt bellen pakket zorgt voor een betrouwbare, voordelige en flexibele oplossing voor je zakelijke communicatie.

Je bent altijd verzekerd van kostenbesparende tarieven zonder compromissen in kwaliteit en service. Je betaalt een vast bedrag per maand voor onbeperkt bellen in Nederland, en het tarief is vergelijkbaar met traditionele telecomproviders maar dan met veel meer flexibiliteit en voordelen.

Op Flexamedia kun je onbeperkt bellen voor € 20,- per maand. Dus als je een 0164-telefoonnummer in Bergen op Zoom nodig hebt, dan biedt Flexamedia je een complete oplossing voor onbeperkt bellen.

Met onze diensten heb je altijd toegang tot het beste VoIP netwerk. Ons VoIP-netwerk is betrouwbaar, krachtig en biedt betere integratie met andere applicaties en platformen.

Ook zorgt Flexamedia ervoor dat je binnen enkele uren bereikbaar bent – wat is er nu makkelijker dan dat? Waarom wacht je nog en schrijf je in voor onze onbeperkt bellen diensten.

Vaste Telefonie

Met Flexamedia Vaste Telefonie krijg je een professionele, betrouwbare en flexibele oplossing voor je zakelijke communicatie. Je bent altijd verzekerd van kostenbesparende tarieven zonder compromissen in kwaliteit en service.

Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden en je te helpen bij het vinden van een geschikte Vaste Telefonieoplossing. We bieden je een zakelijke oplossing die nauw aansluit bij je bedrijfsbehoeften en bieden je ook hulp bij het instellen en aansluiten van je nieuwe telefooncentrale.

Met onze diensten krijg je toegang tot onze hosted telefonie platform, zodat je slimmer en goedkoper kunt bellen. Ons VoIP-netwerk is betrouwbaar, krachtig en biedt betere integratie met andere applicaties en platformen.

Dus als je op zoek bent naar een 0164-telefoonnummer in Bergen op Zoom en een professionele Vaste Telefonie oplossing, kies dan voor Flexamedia.

Met ons platform krijg je altijd een optimale service bij een realistisch tarief. Dus waarom wacht je nog? Schrijf je in en geniet van onze diensten!

Doorschakelen

Met ons netwerk ben je onbeperkt in staat om vaste nummers binnenkomende oproepen naar elk apparaat wereldwijd te doorschakelen. Met onze diensten kun je de oproepen naar meerdere apparaten doorgeleiden, zodat je hier altijd voor kunt zorgen dat je je klanten op tijd bereikt.

We kunnen je ook helpen bij het configureren van de juiste doorschakel-instellingen. Met de juiste instellingen kun je meteen gebruik maken van onze doorschakel diensten en geniet je van alle voordelen die het biedt.

Onze diensten zijn eenvoudig te gebruiken en voorzien je van een breed scala aan opties, waaronder het doorschakelen naar een Whatsapp-nummer. Hiermee kun je je bedrijf wereldwijd op een vaste nummer aanbieden.

Met onze oplossingen ben je altijd verzekerd van professionele service en betrouwbare technologie zonder compromissen in kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een 0164-telefoonnummer in Bergen op Zoom met een professionele Doorschakel oplossing, kies dan voor Flexamedia.

Met ons platform krijg je altijd een optimale service bij een realistisch tarief. Dus waarom wacht je nog? Schrijf je in en geniet van onze diensten!

Hulp nodig bij het aanvragen van een telefoonnummer?

Een regionaal nummer nodig? Onze experts staan klaar om jou te helpen bij een telefoonnummer. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.