E-mail account toevoegen op een iPhone/iPad.

Op de homescherm van de iPhone/iPad moet je naar de Instellingen gaan.

Vervolgens scroll je naar beneden tot je bij de optie: Wachtwoorden en accounts bent. Klik hierop
In IOS14 (Meest recente versie) moet je bij Accounts zijn ipv van Wachtwoorden en accounts.

Klik hier op de optie: Nieuwe account

Selecteer onderin de keuze Andere

Vervolgens dien je keuze Voeg (email) e-mailaccount toe te selecteren.

Bij Naam voer je het weergavenaam in zodat je aan het einde bij de e-mail applicatie makkelijk kan inzien dat het van de zaak is. Bij de optie E-mail voer je het e-mail account in wat geconfigureerd dient te worden.
Uiteraard bij de optie Wachtwoord het wachtwoord in voeren van het e-mail account wat je hierboven hebt ingevuld. De beschrijving wordt vanzelf ingevuld dit kun je indien gewenst aanpassen of zo laten.

De bovenste 3 vakken zijn al automatisch ingevuld en meegekomen met de instellingen van de vorige pagina. Bij de inkomende post voer je de volgende gegevens in:
Hostnaam: Onze website naam is flexamedia.nl dus In ons geval vullen wij in (mail.flexamedia.nl). Kijk eerst naar wat jou website naam is, dit is verschillend voor ieder bedrijf. Dus mocht je website naam fietsenwinkel.nl zijn dien je het volgende in te vullen: mail.fietsenwinkel.nl)
Gebruikersnaam: Het e-mailadres wat je nu aan het instellen bent.
Wachtwoord: Het wachtwoord van het e-mail adres wat je nu aan het instellen bent. De zelfde gegevens mag je bij Server uitgaande post gaan overnemen en doorvoeren. Klik vervolgens op Volgende.

Nadat alles is ingevuld en geconfigureerd controleer je nog of het vinkje bij Mail aanstaat en klik je vervolgens op Bewaar.

Ga terug naar de homescherm en klik op het Mail applicatie van de iPhone/iPad.

Je zult nu zien dat het e-mailaccount is toegevoegd voor je!

Andere artikelen

E-mail account toevoegen op een iPhone/iPad.

Terug naar alle categorieën

Complete ondernemerspakket

✓Logo ✓Website ✓Hosting ✓Email ✓Visitekaartjes ✓En nog veel meer…

Lees meer