Goedkope computerreparatie in Den Haag

Maak afspraakBel direct

Heb je toevallig problemen met je computer? Maak je dan vooral geen zorgen! Goedkope computerreparatie in Den Haag, doe je bij Flexamedia.

Iedereen met een PC, tablet, printer, monitor of laptop kent de frustraties als de zaak niet wil opstarten. Of als de computer gewoon steeds langzamer blijkt te worden.

Het kan zelfs nóg erger, als bijvoorbeeld de computer wel opstart, maar de software niet helemaal wil meewerken. Op zo’n moment dien je eigenlijk al de computerspecialist in te schakelen.

Maargoed, waar vind je tegenwoordig nog zo’n betrouwbare partij? Het liefst eentje die niet direct misbruik maakt van de situatie en torenhoge prijzen berekend voor het opgelopen ongemak.

Goedkope computerreparatie

Goedkope computerreparatie in Den Haag

Flexamedia levert al sinds geruime tijd de meest goedkope computerreparatie in Den Haag en omstreken. Wij bieden daarnaast ook een professionele service aan particulieren en bedrijven op het gebied van computeronderhoud, website onderhoud en website laten maken.

Een defecte computer repareren valt hiermee perfect binnen ons vakgebied. De meeste computer onderdelen kun je doorgaans redelijk voordelig bemachtigen. Gecombineerd met de ervaring en kennis van onze ICT-specialisten, is Flexamedia in staat om je snel en vooral goedkoop te helpen.

Een slechtwerkende harddrive, moederbord of processor is meestal vrij snel hersteld. Vaak kunnen wij dit soort problemen direct oplossen, zodat je vervolgens met een werkende computer naar buiten loopt.

Elke klant kan doorgaans rekenen op onze bliksemsnelle service. Mocht het toch wat langer duren, dan laten we dit vooraf altijd even weten.

Vakkundige computer onderhoudspartner

Voorkomen is beter dan genezen! Een veelvoorkomende kreet in computerland, die meestal in de praktijk net even anders blijkt te werken. Voor bedrijven en particulieren is een betrouwbare computer onderhoudspartner minimaal net zo belangrijk als een goedkope computerreparatie service.

Het computersysteem vormt vaak namelijk het hart van de organisatie of het gezin. Een week lang niet kunnen internetbankieren kan daarom enorm lastig zijn. Wacht dus niet totdat je computer helemaal stopt met werken, maar neem zo snel mogelijk contact met ons op. Probeer ook je laptop minstens één keer per jaar even kort te controleren.

Zo kun je doorgaans de meeste problemen aan je computer of laptop voorkomen. Bespreek eventueel een vervangingsplan, mocht je bijvoorbeeld in de toekomst op zoek zijn naar een nieuw exemplaar.

Onderhoud

 • Het opschonen van een computer/laptop € 14,95
 • Computer kleine beurt. € 29,95
 • Windows installatie/herinstallatie + stuurprogramma’s e.d. € 49,95

Goedkope software & computerreparatie

 • Programma Installatie € 9,95
 • Diverse virusscans vanaf € 9,95
 • Spyware/virus verwijderen € 29,95
 • Back-up + terug restoren (indien nodig) € 19,95
 • Recovery € 29,95
 • Windows herinstalleren + drivers € 49,95

 

Goedkope hardware & computerreparatie

 • Randapparatuur installatie € 9,95*
 • Desktop intern schoonmaken / stofvrij maken € 14,95*
 • Hardware installatie/reparatie excl. eventuele onderdelen € 14,95*
 • Computer demonteren en onderzoeken / hardware diagnose € 29,95
 • Computer scherm vervangen (excl. kosten nieuw scherm) € 34,95

 

Overige reparatie`s

 • SSD upgrade € 124,95*
 • Laptop scherm reparatie (exclusief kosten scherm) € 34,95
 • Email overzetten € 34,95

Diensten Voor Ondernemers

Voor ondernemers en bedrijven bieden wij een zeer uitgebreid service pakket, en wellicht kunnen
onze medewerkers je helpen met het samenstellen van een ondernemerspakket dat op maat
gemaakt wordt voor jou bedrijf, vereniging of onderneming

Hulp op afstand nodig?

Mocht je zelf niet in de omgeving van Den Haag wonen, maar toch gebruik willen maken van onze goedkope computerreparatie service? Ondanks dat wij gevestigd in Den Haag, is het wel mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven om hulp op afstand te krijgen. Onze computer specialisten zullen je telefonisch te woord staan om zo het voorliggende computerprobleem op te lossen.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Ik ben heel erg blij met Flex Media. De reactie snelheid is extreem goed en de service ook. Altijd vriendelijk, meedenken en vooral oplossingsgericht.Compliment!

Trijnie

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi

Top service, erg tevreden over de afwikkeling en ongelofelijke sociale en prettige samenwerking!!! Heel erg bedankt en zeker aan te raden aan iedereen!”

Its4sure BV