Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Zuidplas
Website laten maken Zuidplas
Website laten maken Zuidplas

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Zuidplas voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Zuidplas

Heb jij binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Zuidplas en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het maken van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Zuidplas ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe website in Zuidplas zijn er in het algemeen meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt namelijk niet alleen een website die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een website met een uniek opmaak wat passend is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Zuidplas begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een webpagina start met het vastleggen van een strakke domeinnaam. Alvorens wij dit doen vinden we het gezellig om even kort kennis te maken. Zo leer je niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende internet site bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Zuidplas voor uit omgeving Zuidplas

Ingeval je als lokale ondernemer in de omgeving Zuidplas een mooie website wilt laten programmeren, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw internet site in Zuidplas te laten bouwen door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit absoluut mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina’s toevoegen of deleten
● Afbeeldingen aanpassen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door vaker wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van leuke nieuws en andere interessante tekst. Door constant bezig te zijn met jouw blog wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de juiste keyword.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw Webshop als één van de eerste word getoond in de resultaten die Google toont.

Wil je als Zuidplas mkb’er een leuke, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw firma? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Zuidplas

De website van jouw organisatie is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of service is namelijk afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia bepaald iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Zuidplas, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service bieden aan jou als relatie.

Het intakegesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste opmaak ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Zuidplas maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn toch pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Zuidplas en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Erg vaak kan één van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan heel graag voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Zuidplas ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.