Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Zaandam
Website laten maken Zaandam
Website laten maken Zaandam

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Zaandam voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Zaandam

Heb je binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Zaandam en wil je deze laten bouwen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Zaandam ?

Bij het laten designen van een nieuwe website in Zaandam zijn er in het algemeen meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een internet site met een apart design wat passend is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Zaandam begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een pagina start met het vastleggen van een mooie domeinnaam. Voordat wij dit fiksen vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende internet site bepalend is.

Is jouw nieuwe web site in het bijzonder gericht op het geven van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten maken in Zaandam voor mkb’ers uit omgeving Zaandam

Zodra je als plaatselijke ondernemer in de omgeving Zaandam een mooie internet site wilt laten programmeren, wil je zeker wel kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw internet site in Zaandam te laten ontwikkelen door Flexamedia, is dit gegarandeerd het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande wijzigingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Nieuwe pagina samenvoegen of deleten
● Beeld toevoegen of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door vaker aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het publiceren van goede nieuws en meerdere nodige content. Door actief bezig te zijn met jouw pagina wordt de mogelijkheid groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Hierdoor zul je 100% zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de correcte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw site als 1 van de eerste word weergegeven in de zoekresultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Zaandam mkb’er een interessante, responsive website laten maken voor jouw onderneming? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Zaandam

De website van jouw organisatie is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over spullen of service is zeker afgelopen tijd.
continu gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Zaandam, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service geven aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste vormgeving ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Zaandam programmeren door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en tips meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Zaandam en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gewoon even contact met ons op indien dit het geval is. Veelal kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met alle plezier voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Zaandam ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.