Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Zaandam
Website laten maken Zaandam
Website laten maken Zaandam

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Zaandam voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

website laten maken zaandam

Wil je in Zaandam jouw droomwebsite laten maken? Bij Flexamedia heb je de beste webdesigners in huis om jouw unieke website te realiseren. Met het professionele webdesign van onze ervaren webdesigners creëer je een gebruiksvriendelijke website die responsive is en precies bij jouw bedrijf past. Voor een betaalbare prijs helpen we jou goedkoop met het bouwen van een website die voldoet aan je wensen. Of je nu een website wilt maken met beheersysteem zoals WordPress of met je eigen huisstijl, bij Flexamedia zorgen we voor de techniek, kunnen we je helpen met SEO-optimalisatie en zorgen we dat je website mobielvriendelijk is.

Voordat je jouw website laat maken is het belangrijk dat je bewust bent van alle verschillende stappen die erbij komen kijken, zodat je exact weet wat je wil. Bij Flexamedia, het beste webdesign bureau in Zaandam, luisteren we naar je wensen en geven we advies over de beste manier voor zoekmachine optimalisatie. We weten precies welke soort content jouw doelgroep aanspreekt en helpen je graag verder met jouw website.

Twijfel je of ook jouw website laten maken? Wij helpen je graag! Bij Flexamedia kom je in contact met ervaren experts die jouw website opleveren die altijd aan de laatste trends voldoet. Wij helpen je daarnaast ook met updates en optimalisatie. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bedrijf professioneel te laten online vertegenwoordigen of vraag direct een offerte aan hier.

Huisstijl

Of jouw website nu top of hoog moet staan in zoekmachines zoals Google, bij Flexamedia zorgen we ervoor dat jouw website er perfect uitziet. We denken met je mee hoe we de beste Huisstijl voor jouw website kunnen toepassen. Samen met onze experts zorgen we ervoor dat jouw website ook jouw bedrijf aanspreekt. We kijken daarnaast ook naar alle technische aspecten zoals de verhoudingen, afbeeldingen en andere relevante zaken.

Kies ook voor een responsive design, waarmee je jouw website aanpast aan de grootte van verschillende schermen. Dit is belangrijk omdat jouw gebruikers vooral op mobiele apparaten bezoeken. Jouw website past zich aan die grootte aan, zodat je bezoekers je website optimaal beleven, zelfs als ze op een klein scherm bekijken.

Onze professionals kijken ook naar de kleuren, letters en alles wat de stijl van jouw website bepaalt. Samen met jou zoeken we naar het perfecte design voor jouw website, zodat het een verlengstuk van jouw bedrijf wordt.

Beheersysteem

Bij Flexamedia helpen we je bij het kiezen van een beheersysteem, zoals WordPress of een ander systeem. We laten je kennismaken met al onze opties en denken graag met je mee over hoe je het beste beleid kunt voeren bij het maken van jouw website. Daarna laat ik je zien hoe je jouw website kunt onderhouden en updates kunt plaatsen.

In feite kun je de instellingen zelf aanpassen in jouw beheersysteem. Hierin kun je content wijzigen, afbeeldingen toevoegen, video’s plaatsen en pagina’s aanpassen om aan de laatste trends te voldoen. Je hoeft hiervoor geen technische kennis in huis te hebben. Bij Flexamedia leren we je hoe je cms kunt gebruiken en wat er allemaal mogelijk is.

Wil je de webpagina’s automatisch laten indexeren in zoekmachines, dan kunnen onze experts je ook hierbij helpen. Met het beheerpaneel van je cms, kun je je website optimaal inschakelen in de zoekresultaten, zodat je een betere online vindbaarheid creëert.

Online marketing

Veel mensen kennen geen grenzen meer als het op online marketing aankomt. Je kunt meer klanten aantrekken, communiceren en social media-integratie toevoegen om jouw bedrijf beter zichtbaar te maken. Wil je bv. producten verkopen, een nieuwsbrief starten of gewoon meer klanten werven voor jouw bedrijf? We leggen je uit welke mogelijkheden je hebt voor Online marketing en helpen je bij jouw keuze.

We denken ook met je mee hoe je content kunt optimaliseren voor de zoekmachines. Bij online marketing is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de veranderingen in markt en trends. Dankzij de expertise van Flexamedia blijf je steeds up-to-date over de nieuwste trends en kun je jouw website verbeteren voor een optimaal resultaat.

Bovendien kunnen onze experts je ook helpen met het gebruiken van verschillende plug-ins en tools om je site te verbeteren. We helpen je met het plaatsen van afbeeldingen, video’s, reviews en advertenties, zodat je meer bezoekers kunt verwelkomen. Zo kun je jouw doelstellingen bereiken en een websuccess verzekeren!

Onderhoud en Updates

Door jouw website aan blijven passen of te updaten, weet je zeker dat je website er altijd perfect uitziet. Bij Flexamedia helpen we je graag met alle veranderingen. Onze professionele webdesigners zullen helpen je met het installeren van de beste plug-ins en met het bijhouden van jouw website. We helpen je daarnaast ook met het optimaliseren voor verschillende browsers en het plaatsen van social media-integratie.

We snappen dat het niet altijd makkelijk is om een website te onderhouden. Ook als je geen technische kennis hebt, zullen we ook jou helpen bij het opzetten van jouw website en het onderhouden ervan. We begeleiden je graag zodat jouw website er altijd professioneel uitziet en jouw bedrijfsstrategie optimaal weergeeft.

Heb je nog vragen over het laten maken van een website, of wil je meer informatie? Neem vandaag nog contact op met onze experts. Wij helpen je graag met het creëren van jouw perfecte website. Bel of vraag direct een offerte aan hier.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Zaandam ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.