Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Workum
Website laten maken Workum
Website laten maken Workum

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Workum voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Workum

Heb je binnen no-time een website nodig in Workum en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het maken van een uniek opmaak. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een professionele ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Workum ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Workum zijn er in het algemeen verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een website met een uniek design wat op maat is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Workum begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een website start met het aanmaken van een strakke domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het fijn om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende internet site bepalend is.

Is jouw nieuwe web site merendeels gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Workum voor mkb’ers uit omgeving Workum

Zodra je als lokale ondernemer in de regio Workum een informatieve website wilt laten maken, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw internet site in Workum te laten ontwikkelen door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit beslist prima te doen. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina samenvoegen of aanpassen
● Plaatjes uploaden of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door vaker wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het posten van handige nieuws en diverse relevante tekst. Door altijd bezig te zijn met jouw site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Daardoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan vroeger. Uiteraard als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw web site als 1 van de eersten word weergegeven in de resultaten die Bing toont.

Wil je als Workum zzp’er een Professionele, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Workum

De website van jouw organisatie is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of diensten is zeker ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de beste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Workum, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service bieden aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde kosteloos. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste ontwerp vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Workum programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en info meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn namelijk pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Workum en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Veelal kan één van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Workum ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.