Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Venlo
Website laten maken Venlo
Website laten maken Venlo

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Venlo voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Venlo

Heb jij binnen no-time een internet site nodig in Venlo en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Venlo ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe website in Venlo zijn er gewoonlijk meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een website met een apart design wat professioneel is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Venlo begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een website start met het registreren van een nieuwe domeinnaam. Alvorens we dit doen vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige website relevant is.

Is jouw nieuwe web site voornamelijk gericht op het geven van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Venlo voor zzp’ers uit de regio Venlo

Wanneer je als plaatselijke ondernemer in de regio Venlo een informatieve internet site wilt laten maken, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw website in Venlo te laten ontwikkelen door Flexamedia, is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit absoluut mogelijk. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande wijzigingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Pagina samenvoegen of deleten
● Beeld uploaden of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door vaker aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk onder andere aan het publiceren van originele blogartikelen en verschillende relevante content. Door altijd bezig te zijn met jouw web site wordt de potentie groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voordien. Uiteraard als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw site als 1 van de eersten verschijnt in de zoekresultaten die Google weergeeft.

Wil je als Venlo zzp’er een interessante, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw firma? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Venlo

De website van jouw organisatie is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over goederen of diensten is namelijk afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia uiteraard iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Venlo, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voordat we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service geven aan jou als klant.

Het intakegesprek is alle tijde kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste design ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Venlo ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Venlo en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem gewoon even contact met ons op ingeval dit het geval is. Erg vaak kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Venlo ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.