Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Thorn
Website laten maken Thorn
Website laten maken Thorn

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Thorn voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Thorn

Heb je binnen Een korte tijd een internet site nodig in Thorn en wil je deze laten bouwen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het maken van een uniek design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een professionele ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Thorn ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe site in Thorn zijn er gewoonlijk verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een internet site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een internet site met een apart ontwerp wat passend is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Thorn begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een web site start met het vastleggen van een strakke domeinnaam. Alvorens we dit uitvoeren vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende website belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Thorn voor mkb’ers uit de regio Thorn

Indien je als plaatselijke ondernemer in de omgeving Thorn een professionele website wilt laten maken, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw website in Thorn te laten programmeren door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen toepassem
● Nieuwe pagina toevoegen of deleten
● Afbeeldingen uploaden of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door heel vaak wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het posten van leuke nieuws en diverse relevante content. Door actief bezig te zijn met jouw pagina wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Daardoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan vroeger. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de correcte keyword.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw website als één van de eerste verschijnt in de zoekresultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Thorn mkb’er een mooie, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw organisatie? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Thorn

De website van jouw bedrijf is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of service is namelijk afgelopen tijd.
continu gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Thorn, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Kennismaking

Alvorens we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service geven aan jou als klant.

Het intakegesprek is alle tijde kosteloos. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste ontwerp vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met het gebruik van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Thorn programmeren door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en tips meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn toch pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Thorn en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudig even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Heel vaak kan één van onze medewerkers je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze diensten. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Thorn ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.