Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Texel
Website laten maken Texel
Website laten maken Texel

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Texel voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Texel

Heb jij binnen no-time een website nodig in Texel en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een uniek opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een professionele uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Texel ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe internet site in Texel zijn er in het algemeen verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een webpagina die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een site met een uniek design wat professioneel is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Texel begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een internet site begint met het vastleggen van een strakke domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende website belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Texel voor uit omgeving Texel

Wanneer je als lokale zelfstandige in de regio Texel een informatieve internet site wilt laten ontwikkelen, wil je vanzelfsprekend wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw website in Texel te laten maken door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit beslist prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Nieuwe pagina toevoegen of aanpassen
● Plaatjes uploaden of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door vaak wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het posten van leuke nieuws en andere relevante content. Door actief bezig te zijn met jouw blog wordt de mogelijkheid groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Daardoor zul je 100% zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voordien. Ongetwijfeld als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende keyword.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw blog als één van de eerste word weergegeven in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Texel zzp’er een mooie, responsive website laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Texel

De website van jouw firma is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of diensten is namelijk ver verleden tijd.
continu gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia bepaald iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Texel, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als klant.

Het intakegesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste ontwerp maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Texel maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Texel en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gewoon even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Vaak kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan acuut voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Texel ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.