Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Steenbergen
Website laten maken Steenbergen
Website laten maken Steenbergen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Steenbergen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Steenbergen

Heb jij binnen no-time een web pagina nodig in Steenbergen en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het maken van een uniek opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een professionele design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Steenbergen ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe website in Steenbergen zijn er in het algemeen meerdere factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een internet site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een website met een uniek opmaak wat acceptabel is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Steenbergen begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een web site start met het vastleggen van een pakkende domeinnaam. Alvorens wij dit uitvoeren vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer je niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende internet site bepalend is.

Is jouw nieuwe internet site hoofdzakelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in Steenbergen voor zzp’ers uit omgeving Steenbergen

Zodra je als plaatselijke ondernemer in de regio Steenbergen een professionele internet site wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw internet site in Steenbergen te laten programmeren door Flexamedia, is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit beslist mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande wijzigingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Pagina’s samenvoegen of verwijderen
● Afbeeldingen toevoegen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door heel vaak wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van leuke blogs en diverse nodige tekst. Door altijd bezig te zijn met jouw website wordt de mogelijkheid groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming dan vroeger. Uiteraard als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de juiste Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw blog als 1 van de eerste verschijnt in de resultaten die Bing toont.

Wil je als Steenbergen zzp’er een leuke, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Steenbergen

De website van jouw bedrijf is meestal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of service is namelijk afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia vanzelfsprekend iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de beste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Steenbergen, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste design maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig responsive design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Steenbergen ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn immers pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Steenbergen en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Heel vaak kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Steenbergen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.